2010. március 17., szerda

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEE

Kettecskén.....!!!!!!! Ez lett nővérkémmel kedven dalunk és amikor csak tehetjük ezt daloljuk Szerettünk volna színész társulathoz csatlakozni, de sajnos nem sikerült. Az itt látható videó az Eclipse első hivatalos traillere.Hurrá!!!!! Ezen kívül hoztam nektek egy Roberttel készült interjút:
A filmbeli szerepedről beszélve, színésztársad Pierce Brosnan ezt mondta: „neki van bátorsága ahhoz, hogy egy ilyesfajta darabot találjon, tudva, hogy a Twilight franchise ott van a nyakában, és tudod, őrajta fog múlni, hogy kimegy-e és ilyen filmeket keres, azok között a megafilmek között, amiket csinálni készül.” Hogyan válaszolnál erre?

Szerintem ez nem merészség. Szerintem sokkal merészebb dolog valamit csinálni, ami megpróbálja felvenni a versenyt ezzel. Ezek hatalmasak. Mint, annak a gondolata, hogy csinálj egy masszív filmet, amire mindenki azt mondja: „Ez rengeteg pénzt fog kaszálni” és az egész lényege a dolognak az, hogy hatalmas kasszasiker legyen vagy valami? A gondolat, hogy valami ilyesmit csinálj a Twilight filmek között, ijesztő, mert valami sokkal másabb dologban mutatkozol. Folyton mellékszerepeket akarok csinálni, ahol az összes többi szerep nagyszerű, és tényleg nagyszerű színészeket tehetsz be, így nem kell elbírnod a film teljes terhét. Ha csinálhatnék mellékszerepeket, nagyon szeretném csinálni azt. De nehéz mellékszerepekhez jutni, mert az idő nagy részében elég furán jönne ki. „Nos, ott van a pasas a Twilightból a parkolóőr szerepében” meg ilyenek. De szeretném csinálni ezt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése