2010. február 20., szombat

Emett Cullen


Nem sokat szoktunk írni vagy beszélni ha úgy jobban tetszik Emmettről. De most ezt a szokást megszakítom és hozok a mi kis izompacsirtánkról pár infót!:

Emmett Cullen

Született: Emmett McCarthy

Vámpír

Születési ideje: 1915

Ekkor változott vámpírrá: 1935 – két évvel Rosalie után.

Eredetileg itt élt: Tennessee

Haja színe: Barna

Szeme színe: Vámpír arany/fekete

Magassága: ~205 cm

Külső jellemezői: Hatalmas, izmos mint egy súlyemelő, göndör a haja, de nem hosszú

Családtagjai:

Nevelő szülei: Carlisle és Esme Cullen

Vámpír Testvérei: Edward és Alice Cullen

Felesége: Rosalie Hale

Sógora: Jasper Hale

Átváltoztatta: Carlisle Cullen

Hobbijai: Versenyzés, fogadás és közelharc

Autója: Egy ezüst Monster Jeep Wrangler

Élettörténete: 1935-ben, miközben Emmett a Tennesee-i hegységben vadászott, egy medve támadta meg. Majdnem meghalt, de Rosalie rátalált, így még időben sikerült Carlisle-nak átváltoztatnia őt. Szokatlan módon egyáltalán nem zavarta átalakulásának ténye, csak megrántotta a vállát és ennyit mondott: "Carlisle és Rosalie, az én angyalom is vámpírok, mi rossz lehet benne?" Rosalieval már több esküvőt is tartottak. Emmett bármit megtenne, hogy feleségét boldoggá tegye, így eleget tesz Rosalie azon kívánságának, hogy időről időre tartsanak egy hatalmas lagzit. Időnként külön utakon járnak a család többi részétől, hogy maguk lehessenek, de mindig újra csatlakoznak hozzájuk. Emmettnek kezdetben csak a vegetáriánus életmóddal van problémája, de később azt is megszokja.

Emmett az első, aki támadja Bellát az első részben, de később egészen megkedveli. Gyakran ugratja őt az esetlensége és az állandó pirulása miatt. Az Újholdban Bella átváltoztatása mellett szavaz. A Breaking Dawnban Emmett viccesen célozgat Bella szexuális életére, amíg el nem hallgattatja Bella, mivel legyőzi egy szkander meccsben.

I'm Edwrad Cullen!


Király...




Igen a király természetesen Én vagyok és ezt senki ne merje kétségbe vonni!!!!!! A pénteki színház nagyon klassz volt részemről de szerintem ez nem csak egy irányú. Ha nem értenéd ez azt jelenti , hogy bizonyára nővérkém is jól érezte magát a kissé kezdetben "nehézkes kilátások" ellenére is. Ha szeretne majd Ő ír róla de lényeget tudjátok. Amúgy a Vizkereszt Vagy Amit Akartok-ot néztük! Hoztam pár elég érdekes képet. Amikor először láttam őket elég nehéz volt visszafognom nevetésemet az erős meglepetséggemmel fűszerezve.(nem is sikerült XD) Csekkold őket!
Engem tilos kinevetni! I'm EDWRAD......Ja most jut eszembe hoztam nektek pár oldalt:
http://quizilla.teennick.com/quizzes/8796182/melyik-twilight-karakter-lennellanyok
Ezen az oldalon egy teszt elvégzésével megtudhatod melyik szrereplő lennél a Twilight-ban. (lányoknak)
http://quizilla.teennick.com/quizzes/8768821/ki-illik-hozzad-leginkabb
Ezen az oldalon pedig ugyanúgy a teszt elvégzésével megtudhatod ki illik hozzád?!

2010. február 19., péntek

HHHHHHHHHEEEEEEEELLLLLLLLLOOOOOOOOO







Cím: no komment
Idő(mostani): 2010 február 19!!!!!!!!!
Előző bejegyzésem: 2010 február 7!!!!!!!!!!!!!!
Felháborodásom oka: NEM HISZEM EL, HOGY ENNYI IDEJE NEM JELENTKEZTEM ÉS TI MEG NEM HIÁNYOLTATOK!!!!!!!!!!!!!!!! Ez meg, hogy lehet? Nem tájékoztatna valaki? (ha hiányoltál akkor légy a feleségem XD)
Oké asszem kicsit lenyugtattam magam de tudjátok a férfi ego! A lényeg, hogy frissen fürgén de itt vagyok. Azóta már nővérkém is jelentkezett.Mizujs veletek drágáim? Hoztam neketek pár Eclipse-es képet és remélem tetszeni fog..... Ma megyünk Aliccel színházba ezért ha visszajöttünk hoszú beszámolót fogok tartani nektek róla.(lehet Ő is) Szoval Én megyek is készülődni!
Pápá kis drágám: I'm Edward Cullen (sose felejcs el)

2010. február 12., péntek

csak úgy!

Edward
ME
Jackob-bal
Bátyó
All together
edy

Hali!




Hy everybody!
Pár kép a breaking down-ból...És egyiken sem vagyok rajta....:(DE ez nem baj ,mert így többet láthattok hűn szeretett bátyómból):

2010. február 7., vasárnap

Again...


Biztos nagyon untok már, hogy mindig csak Én meg Én, de na mit lehet tenni??? (aki még most is hűségesen szeret azt ezerszer csókolom!) Apropó ha még nem vetted volna meg az új Bravo Girl, Bravo-t akkor azt gyorsan pótold be mert olvashatsz rólam és persze a Jacob imádóknak is lesz benne érdekesség. Ne feledkezzünk meg Belláról sem........(azonnal vedd meg)
Ennyit az újságokról. Idén is lesz Arany Málna díj lássuk minket mennyibe is érint ez a dolog:
- legrosszabb mellékszereplőnek jelölték Robert Pattinson, a New Moon nyújtott nem túl fényes alakításáért (CSAK SZERINTÜK)
- a legrosszabb páros között szintén szerepel Kristen & Rob & Taylor
- legrosszabb előzetes(trailer) is jelölt lett a már emlegetett Újhold
- legrosszabb forgatókönyv jelölései között is szerepel az Alkonyat 2(=New Moon)
Hát ez nem túl fényes.......reméljük ez nem fog bekövetkezni....
Kijött a New Moon Dvd-én mármint sajnos NEM Magyarországon. Hírek keringenek arról , hogy Ashley(Alice) és Kellan Lutz (Emett) között fort a levegó Warrior című film forgatásán ahol szerelmespárt alakítottak. Sajnos Kellan nem szabad préda.......MI LESZ EBBŐL?
Ezek képek szintén a Remember filmből vannak.
I'm Edward Cullen........

2010. február 5., péntek

Dollzok!















Hát igen kicsit fura a cím.....hoztam nektek Twilight alapján készült babákat!(ezeket láthatod a képeken)Edwardból és Bellából 2 is van, mert az egyik maga a "rendes", hogy így mondjam a másik pedig a végén lévő sulibálon viselt ruhájukban mutatja be. Nem sok szó esett eddig Emettről. Pedig Ő is szerves része a lapnak ezért megérdemli, hogy őt is megemlítsük. Ezért tettem be róla egy már elég ismert képet. Elnézéseteket kérem mert Alicet mindig Edwrad(én) húgomként emlegetem ami nem igaz. Mert ha életkort nézünk ő a NŐVÉREM. Viszont ha azt vizsgáljuk mióta is vagyunk vámpírok akkor Én lennék a rangidős. Lehet eddig nem tudtad de akkor most felvilágosítalak van TWILIGHT SZÁLLODA gondolom az cseppetsem ér meglepetésként ha azt is hozzá teszem Kínában. (hol máshol is lenne?????????) Tehát ha szeretnél a Twilight-saga fotóival telenyomott szobában és a film alapján berendezett helységekben aludni illetve csak tartózkodni akkor szállj fe az első repülőre és IRÁNY Kína. (olyan szobát válassz ahol Edward Cullenes képek vannak) I'm Edward.....
Minek ismételjem magam?

Naná, hogy.....ÉN!







Hát igen aki ismer annak nem kell magyarázni a címet miért is ez. Mostanában túlnyomó többségben Én szoktam jelentkezni mert húgocskám igen elfoglalt mostanában. (majd Ő felvilágosít miért is nem jelentkezett) Hoztam nektek egy velem készült interjút amit majd nemsokára olvashattok. De előbb a képekről. Természetesen magamról hoztam egy csokorral. Gyönyörködjetek bennük!

a Little Ashes filmben lévő meztelen jeleneteiről

Milyen volt a Little Ashes forgatás, amiben kisebb szereped van, a Twilight-hoz képest?

Szeretem a kisebb szerepeket, mert nincs annyi ember körülöttem, miközben dolgozom. És az a különös, hogy olyan dolgok voltak, például, hogy nem voltak öltözőink, így hát a szünetekben leültünk vagy ott maradtunk a helyszínen. Eleinte furcsálattam, de végülis zseniálisnak tűnt nekem, mivel azt megengedik, hogy a szerepedet gyakorolhasd minden pillanatban. És részben megváltozol. Az tetszett nekem. Nem tudom, nagy különbség forgatni egy önnáló filmben, mint egy szuperprodukcióban, van néhány különbség, de a valóságban a különbség nem olyan nagy. Amikor belebüjsz a szerepedbe, akkor ezt észre sem veszed.

Olvastam, hogy nagyon féltél mert le kellett forgatni azokat a meztelen és egyérteműen sexi jeleneteket. Hogyan készültél fel rájuk?

(Nevet) Annyi hülye válasz jutott eszembe erre a kérdésre... (nevetve folytatja...) Egy pénisz átültetést végeztek rajtam. Ez vicc, nem tudom, szórakozató, mert a spanyol emberek olyan... nincs semmi probléma a meztelenkedéssel, egyáltalán semmi probléma -hangsúlyozza-, de szembetűnő, hogy angolok vagyunk. Nagy problémánk van ezzel. Például, talán az hogy láttam apámat átöltözni, azért hogy bemehessen a medencébe és ott maradtam traumás állapotban.... Nem tudom, mit tettem, hogy hogyan készültem fel rá, hogy őrült legyek.

Olyan meztelen lennél, mint Daniel Radcliffe?

Ember, mindig attól függ, hogy olyanná válok-e, mint ő. Igen, attól függ. De nem hiszem, hogy olyan sok ember lenne, aki nézne engem. Nem akarom lerombolni az illúziókat! (nevet)

Akkor... Ez volt a legnehezebb a film forgatásakor?

Nem, természetesen nem, voltak elég nehéz részek is. Feltételezem, hogy többet olvastam, Dalíról, mint ahogyan jobban tetszett nekem, és tetszik az a kép, amiről azt hitte, ugyanaz. Feltételezem, hogy a legnehezebb abban az órában, az volt, hogy nem akartam tiszteletlen lenni azzal a gondolattal, hogy annyi ember van, akik ismerik őt és akik tudnak róla. Az emberek szeretik őt, sőt azt hiszem, hogy az a pont volt a legnehezebb abban az órában, amikor azzal a személlyel azonosultam. Nem akartam lerombolni mindent!

Olyan valakit játszottál, aki igazából is létezett... Megérintett ez téged a felkészülésben? Sokat figyelted Dalí-t a hitelesítésben?

Igen, és ez tetszett. Olyan dolgokat tettem, amelyeket a képeiről tanultam meg. Ezelőtt sosem koncentráltam annyira, a saját testemre a szerepemben, idáig nem, és tonnás képek voltak róla legfurcsább pózokban.... Láttam egy fotót, melyen Dalí rámutatott valamire, és én nem tudtam, hogy mire gondol... Hogyan csináljam ezt? Akkor észrevettem, hogy nem volt olyan nehéz, természetesen viselkedtem, rámutattam a kezemmel valamilyen irány felé. És így is tettem. És később a forgatás után észreveszed, hogy nem csinálod olyan rosszul, és az emberek, a spanyolok is, akik nagyon jól ismerik őt, átnéztek rajtam, amíg nem viseltem bajuszt, ez nagyon megnyugtató volt. Ez tetszik nekem, nagyon örülnék ha még egyszer megcsinálhatnám. Nagyon tetszik hogy alakíthatok egy valós embert.

Hát igen....ehez nem tudok valami sokat hozzáfűzni mert asszem magáért beszél. Még jelentkezek. I'm Edw.... TUDOD TE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



2010. február 3., szerda












Tudom, hogy imádtok , szerettek és bálványoztok ezért mert én legalább ugyanannyira szeretlek benneteket hoztam nektek képeket! Először is a Jasper Hale rajongóknak, szerintem ezek nagyon jók, nagy részünk a New Moon-ból való. Még hoztam nektek pár szintén j Holdas nagyobb képet amit nem biztos, hogy eddig láttatok. Amúgy ha még nem láttad akkor azonnal tölcsd le de már jó minőségben és magyar felirattal sok helyen fent van az interneten. Mára csak ilyen kevés voltam. I'm Edward....

2010. február 2., kedd

Képek 2












Hát igen a cím utal, hogy mit olvashatsz vagy inkább láthatsz..... Hoztam 4 olyan képet ahol az újságok címlapján szerepelünk. Aztán hoztam még olyan képeket amin Taylor, Kristen és Rob van ...ezek új EW-es képek... Ja és, hogy ne mondjatok szemétnek hoztam még egy nagy képet amin Én és Bella van, sztem nagyon cool.( ez az első ha nem tűnt volán fel)
I'm Edward Cullen....