2010. január 25., hétfő

Viccek!

Szevasztok! Ma már másodjára jelentkezek de most általatok már biztos ismert vámpír viccet hoztam:

Két vámpír találkozik, az egyik kezében egy nagy szelet kenyér van. Megkérdi a másik vámpír a társát:


- Hé, barát, minek az a kenyér neked?

- A szomszéd utcában baleset történt, megyek tunkolni


- Mit mond a vámpír amikor a sivatagban meglát egy csontvázat?

- ?

- Jé, ropi !


- Ki az abszolút vérszegény?

- Az, akivel a light vámpírkaját reklámozzák.


A vámpír találkozik a barátjával, és mondja neki:

- Hallom, szigorú diétát írt fel az orvosod...

- Igen... ezentúl csak vérnarancsot ehetek


- Mit iszik a vámpír ha ideges?

- ?

- Csigavért.

HAHAHAHAHAHAH! Okés gyerekek hagyjátok abba a röhögést!!! Remélem azért tetszettek!


Sok(k)!










Most elég sok hírt hoztam neked.Lehet kicsit hosszúra sikerül de azért olvasd végig, please!Első: hoztam egy kis infót drága és szeretett feleségemről. Ha nem rémlene ki is az Bella Swan, de most nem konkrétan róla hanem Kristen Stewart-ról. Nem akarok nagyon semmit mondani róla csak annyit, hogy új filmjéről hoztam az infót, mégpedig ebben a cikkben olvashatsz róla!(készülj fel mert egy kicsit més mind az eddigi szereplései)" És tényleg. Kristen Stewart megmutatja - nem csak, azt hogy mire képes színészileg, de igazából mindent, amit csak bevállalt. Új filmjében, a Welcome to the Rileys című drámában keményen nyomja, egészen pontosan egy tinédzser prostituáltat játszik. Kristen Stewart a Twilight-saga pihenő szakaszaiban be-beugrik még néhány filmbe, hogy megcsillogtassa színészi tehetségét - mint a The Runaways, a The Yellow Handkerchief és most dobbantott a Welcome to the Rileys című drámában. Jól csinálja a csaj, így érdemes építeni a karriert, és nem kell beparázni egy-két durva szereptől. Induljunk csak ki abból, hogy Jodie Foster is befutott színésznő lett, pedig gyerekszínészként ő is prostituáltat alakított Robert DeNiro mellett a Taxisofőr című filmben, és nem árt itt megemlítetni, hogy ezért a mellékszerepért Oscar-díjat kapott. A sztori nagyon drámai: Doug és Lois Riley lányát megölik, amin a család képtelen túltenni magát. Lois magát hibáztatja a történtekért, és többet ki sem teszi a lábát a házból, így Doug úgy dönt, máshol keres vigaszt, esetünkben egy pincérnőnél. Ám amikor a férfi újdonsült szeretőjét is elveszíti, elege lesz, és neki vág a világnak. Persze kiköt egy sztriptíz bárban, ahol egy 16 éves prosti felajánlja neki szolgálatait. A pasi viszont inkább a lány megmentőjét látná magában, mint egy újabb kliensét. Az már tiszta sor, hogy ki lesz a prosti - Kristen Stewart, ha valakinek nem jött le -, a pasit viszont a Maffiózók imádni való sztárja James Gandolfini alakítja, ami jóóóóó."
Remélem kedvedet találtad ennek a "kis" szövegnek az olvasásában.(információ:neon)
Még mindig hoztam pár képet Kristen-ről: Január 12.-én tűnt fel a Park City repülőterén és mint láthatod cigivel a kezében. Ennye-bennye. Ennyit róla.
Szintén ezen a napon ÉN( Robert Pattinson) a Hope For Haitti nevezetű projectén dolgozott Londonban. Ezek a képek pontosabban a repülőtéren készültek. Hát igen mindenki itélje meg maga kedve szerint a képeket mert nem éppen ezeken festek a legfessebül.(ezt aztán meg mondtam) Plussz még hoztam pár képet az egyik új filmemről Remember Me.

2010. január 24., vasárnap

Érdekességek!

Hali kicsit rosszul érzem magam, hogy Ash-ről hoztam életrajzot magamról viszont nem, ezért, hogy kárpótoljalak titeket hoztam pár érdekességet amiket nem biztos hogy tudtok!:

Három évesen kezdett zongorázni, és öt évesen gitározni tanulni.
Van két nővére, Lizzy, aki forgatókönyv- és dalszövegíró és Victoria, aki reklámkészítéssel foglalkozik.
Stanislav Ianevski-vel és Katie Leung-gal a Harry Potter and the Goblet of Fire forgatásán barátkozott össze, és a mai napig jó barátok.
A Twilight audiokommentárjából megtudhattunk, hogy Robert ért annyira a sportokhoz, mint a filmben Kristen. Bár a Harry Potter meghallgatásán mást mondott: a darts és az úszás az ő sportja, továbbá kedveli még a labdarúgást is.
Elmondása szerint színészi karrierjében és munkáiban Jack Nicholson inspirálja.
2008-ban őt nevezték meg az egyik LA Times Breakout Star-nak, és szintén egynek a Forbes Breakout Star-ok közül.
2008-ban ő kapta a Hello Magazine Most Attractive Man Award-ját.
Egyszer, amikor nagyon rossz napja volt, meghívta az egyik rajongóját vacsorázni.
Az Arsenal Football Club nagy szurkolója.
12 éves koráig a nővérei beöltöztették lánynak, és Claudia-nak hívták. Aztán magániskolába ment, fölfedezte a hajzselét, jól nézett ki, és elmondása szerint többé nem öltöztették be.
,,A Harry Potter londoni premierje előtti napon a Leicester Square-en ültem, boldog voltam a premier miatt, aztán egyszercsak hiretelen idegenek kezdték el sikítozni a nevemet. Csodálatos, leírhatatlan.”
Megtanult könnyűbúvár-felszereléssel merülni a Harry Potter-beli szerepe miatt.
2008-ban a Moviefone Hot 25 Under 25 listán a 23. lett.
3000 ember közül választották ki Edward szerepére, a Twilight c. filmbe.
2008-ban a Rolling Stone Magazin az év Legszexisebb színészének választotta.
Kedvenc étele a gyorskaja.
Egy Bad Girl nevű zenekarnak a tagja.
Piton professzor szerepét is szívesen eljátszotta volna a Harry Potterben.
10 évesen dolgozott először. Újságkihordással keresett zsebpénzt.
Kisgyerekként a vezetékneve miatt Patty-nek csúfolták
Tizenkét évesen kizárták az iskolából.

Hát igen...... a képet pedig az első érdekességhez társítom!


?


Hát igen.... ilyen is megesik az emberrel amikor nem tud címet adni mondókájának. Remélem eddig kellemesen telt a hétvége de azért vagyok itt, hogy ezt még megkönnyítsem és reményeim szerint ez sikerülni is fog. Hoztam egy képet drága és szeretett hugocskámról. Mégpedig ahol a diplomájával a kezében áll. Szerintem ez egy klasszul sikerült kép szval grat-grat a fotósnak.
Egy kis életrajz:

Születési név: Ashley Michele Greene
Becenév: Chewy & Asher
Születési idö: 1987. február .21
Születési Hely: Jacksonville, Florida, USA
Magasság: 165 cm
Névnap :január .29

Életrajz:

Jacksonville-ben nőtt fel, 17 éves korában Los Angelesbe ment, hogy megvalósítsa álmát: színésznő vagy modell akart lenni (a modellkedéshez túl alacsony volt). Színészi pályája előtt szerepelt a Mest Kiss Me, Kill Me című videoklipjében és vendégszereplőként részt vett a népszerű Punk'd című átverő showban, és a Bostoni halottkém sorozatban. 2008-ban megkapta Alice Cullen szerepét az Alkonyat című, Stephenie Meyer azonos című könyve alapján készült filmben. Ez a film lett élete egyik fordulópontja, mivel ennek köszönhetően megismerte őt az egész világ, és egyre több rajongója lett.

Filmográfia:

New Moon (2009)- Alice Cullen
Twilight (2008/I) …. Alice Cullen
Radio Free Albemuth (2008) (post-production) …. Rhonda
“Shark” …. Natalie Faber (1 episode, 2008)
King of California (2007) …. McDonald’s Customer
Desire” …. Renata / … (7 episodes, 2006)
“Punk’d” …. Girlfriend (1 episode, 2005)

Hát igen...... sajnos ehez nincs fantáziám, hogy hozzáfűzzek bármit is!


2010. január 22., péntek

Én!!!!!






Hát igen ha nem jöttél volna rá akkor egy kicsi rólam lesz szó!(mondjuk azért is ezt a címet adtam mert nagyon egoista vagyok, de ez köztudott) Na szóval......Milyen lett a bizid? Meg kell mondjam mi vámpírok nagyon jól odatettük magunkat(mint mindig), ezért szép jegyeket szereztünk!!!(lehet tapsolni) Köszönjük, köszönjük! Ja és lécci a virágokat az öltözőnkbe kérjük! Azonkívül kicsit élveztük a telet is és elmentünk korizni, ahol én jól szórakoztam, de Alice majd nyilatkozik az ő nevében is. Hoztam egy képet szokás szerint magamról, ahol fogok egy kisbabát. Hát igen mindig mondtam, hogy született APA vagyok!! A másik két képen szerintetek ki lehet??? Gondolkozz!! Hét persze, hogy ÉN!!!! Nem mondom, hogy nagyon sexy gyerek voltam, de mondjuk úgy szép voltam a magam módján! Azért kárpótoljon titeket az, hogy lassan de felcseperedtem és behoztam szépségbeli hiányaimat. Köszönöm, hogy nem nevettél ki, de ha esetleg mégis megtetted volna akkor most nagyon csúnyán nézek rád....... Most megyek és fárasztok mást a hülyeségeimmel! PÁS! Ja és ne feledd: I'AM EDWARD CULLEN- alias a született Apa és Isten!