2010. január 15., péntek

Hirek!











A számomra nagy hírt már gondolom sokan tudjátok, hogy Robert Magyarországra érkezik majd, hogy elkezdje forgatni új filmjét, melyben közösen szerepel majd Nicole Kidmannal, aki természetesen szintén ellátogat hozzánk! Az Aktív c. műsorban is szerepelt Robert. Amit ajánlom, hogy nézettek meg.
A másik nagyon jó hírem, hogy ŐSSZEL elkezdik forgatni az Twilight(Alkonyat)4. részét a BREAKING DAWN-t is!! Ez nagyon király!!(legalábbis én nagyon örülök)Egy cikk is megjelent a neten, melyben pár titkot is elárultak a széria 4. részéből:
" Wyck Godfrey, az Alkonyat-széria egyik producere szerint ősszel szeretnék leforgatni a negyedik, Breaking Dawn (Hajnalhasadás) című Alkonyat-filmet, amelyre már Robert Pattinson, Kristen Stewart és Taylor Lautner is leszerződött. A producer a Los Angeles Timesnak nyilatkozott, és elmondta, hogy még nagyon sok bizonytalanság van a negyedik rész körül. Jelenleg arra várnak, hogy Melissa Rosenberg elkészüljön a forgatókönyv első változatával, és csak akkor döntenek majd arról, hogy egy vagy két filmben dolgozzák fel a sorozat legvaskosabb, kb. 750 oldalas kötetét. Rendezőt is csak akkor kezdenek majd keresni, ha kezükben a könyv, de Godfrey azt már most kijelentette, hogy nagyon valószínűtlen, hogy a második részt jegyző Chris Weitz visszatérne rendezőként. Godfrey beszélt a másik legnagyobb dilemmájukról is, azaz Renesmeéről, Bella és Edward félig vámpír, félig ember gyerekéről. A kislány a normálisnál sokkal gyorsabban öregszik, és az alkotók még nem találták ki, hogy ezt hogyan vigyék filmre. Godfrey szerint talán a Benjamin Button különös életé-ben használt technika segítségével, teljesen vagy részben számítógépes animációval jelenítenék meg a figurát. A Napfogyatkozás című harmadik filmet itthon július 1-jén mutatják be." (forrás: origo)

Elég sok hírt egyszere de hoztem még képeket! Az első három képen ahol Ashley január7.-én kutyáját sétáltatta!( fehér pulcsiban és barna táskával) A másik három képen Január 12.-én épp a Stúdióba ment, a kutyájával együtt újra.(rózsaszín póló) Az utolsó három kép az új PS fotózás sorozatából van a INTERVIEW újságban róla írnak megjelenetik ezt e három képet (fekete felsőbe, nagyon sexy) És persz hoztem egy Breaking Dawn-os képet! Na Pás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése